Administratief medewerker

Administratief medewerker (24-38 uur)

De functie

Als administratief medewerker voer je zelfstandig diverse administratieve werkzaamheden binnen onze organisatie uit. Hieronder behoren bijvoorbeeld het verwerken van onze inkoopfacturen, urenregistratie van onze projecten, het verwerken van bankafschriften en betalingen.
Daarnaast zorg je voor diverse analyses en rapportages.

Jouw profiel

Je hebt een klantgerichte en collegiale instelling, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als in geschrift. Daarnaast beschik je over een MBO werk- en denkniveau en een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met een ERP- systeem, MS office en financiële/administratieve processen is een pré. Je beschikt over de volgende competenties: betrouwbaarheid, stressbestendig, analytisch, accuraat en flexibel.

Wat bieden wij

  • Een aantrekkelijke en veelzijdige baan met een grote mate van zelfstandigheid.
  • Uitstekende cao en pensioenvoorziening met een salaris ruim boven cao.

 

Bedrijfsprofiel Vloerverwarming Zuid B.V.

Wij begeleiden projecten van start tot finish. Bij de start van elk project maken wij een duidelijk projectvoorstel waarin alle uitganspunten, toegepaste materialen en prijzen staan. Een uitgebreid overzicht met warmte- technische gegevens hoort hier vanzelfsprekend bij.

Voor uitvoering maken wij een montagetekening waarin rekening wordt gehouden met de uitgangspunten voor het project en andere zaken zoals bijvoorbeeld koude zones of keuken en badkamerindelingen.

Na goedkeuring van deze tekening zullen onze ervaren monteurs de vloerverwarming aanbrengen. Mochten er in het werk toch nog iets veranderen in de leidingloop dan zal dit uitsluitend in overleg met onze klant gebeuren en zullen deze wijzigingen in een revisietekening worden verwerkt.

Ben jij onze nieuwe collega?

Herken jij je in dit profiel en ben jij enthousiast over deze functie dan zien we je motivatie brief en CV graag tegemoet.

Vloerverwarming Zuid B.V.
info@vloerverwarmingzuid.nl
085-0074070

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Michael van der Steen of Leon Timmermann van Vloerverwarming Zuid B.V., op bovenstaand telefoon nummer.