Logistiek medewerker

Logistiek medewerker gezocht

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de stroom van materialen en gereedschappen die benodigd zijn voor het realiseren van onze projecten. Deze werkzaamheden zijn het ontvangen van materialen, klaarzetten voor onze monteurs en incidenteel op de bouwplaats leveren van deze materialen. Daarnaast behoren ook tot je werkzaamheden alle administratieve handelingen die komen kijken bij het beheersen van ons logistieke project. Je zorgt bijvoorbeeld het binnenboeken van de materialen en het uitboeken bij levering met behulp van ons geautomatiseerd systeem.
Deze functie kan mogelijk worden uitgebreid met het bestellen van onze materialen en het beheren van de voorraad.

Jouw profiel:

Je hebt een klantgerichte en collegiale instelling, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als in geschrift. Daarnaast beschik je over een MBO werk- en denkniveau en een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met administratieve processen is een pré. Je beschikt over de volgende competenties: betrouwbaar, stressbestendig, analytisch, creatief en flexibel.

Toelichting vacature

Vloerverwarming Zuid is een groeiende organisatie. Met behulp van onze eigen monteurs en ons vloerverwarmingssysteem VZ Systems verzorgen wij complete projecten voor installateurs. Je werkt in een team met enthousiaste, gedreven collega’s. Wij bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een salaris wat ruim boven de CAO ligt.

Klinkt dit nu verwarmend in jouw oren?
Stuur dan snel jouw motivatie en CV naar info@vvzuid.nl
of neem contact met ons op via 085-0074070.