Planner

Planner gezocht

Als planner heb jij je zaakjes altijd goed op orde. Met jouw organisatorische en gestructureerde skills weet jij altijd het overzicht te houden en zo effectief mogelijk de monteurs in te plannen. Jij vindt het leuk om veel contacten te hebben, zoals met opdracht gevers, leveranciers, onderaannemers en niet te vergeten, je eigen monteurs. Jij bent een belangrijke pion in het veld. Voorbereiden, inplannen en uitwerken zijn jouw belangrijkste taken. Natuurlijk houd je daarbij rekening met de wensen van onze klanten. 

Wat zoeken we in jou:

Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en hebt een enthousiaste, positieve en directe instelling. We verwachten ook dat je communicatieve vaardigheden uitstekend zijn waardoor je goed weet te schakelen met opdracht gevers, leveranciers, onderaannemers en natuurlijk je eigen collega’s. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: 

  • Dagelijks inplannen van verzoeken en hierover bewoner en opdrachtgevers informeren,
  • Bewaken van planning en aansturen monteurs,
  • Bestellen van materialen en inschakelen onderaannemers,
  • Opdrachtgever van alle nodige informatie voorzien. 

Toelichting vacature

Vloerverwarming Zuid is een groeiende organisatie. Met behulp van onze eigen monteurs en ons vloerverwarmingssysteem VZ Systems verzorgen wij complete projecten voor installateurs. Je werkt in een team met enthousiaste, gedreven collega’s. Wij bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een salaris wat ruim boven de CAO ligt.

Klinkt dit nu verwarmend in jouw oren?
Stuur dan snel jouw motivatie en CV naar info@vvzuid.nl
of neem contact met ons op via 085-0074070.